Winkel van Sinkel

De Winkel van Sinkel bevindt zich in een uniek, monumentaal pand, aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht. Een beleving op zich. 

Oudegracht 158
3511AZ Utrecht
Nederland

Website: www.dewinkelvansinkel.nl

 

 

Routebeschrijving vanaf je adres

Bereikbaarheid

De Winkel van Sinkel ligt centraal in het land, midden in het historische centrum van Utrecht. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Per openbaar vervoer naar de Winkel van Sinkel

Komt u met de trein naar Utrecht? Dan is uw eindstation Utrecht Centraal. Vanaf het Centraal Station is het +/- 10 minuten lopen naar de Winkel van Sinkel op de Oudegracht 158. Ook kunt u bus 7, 8, 50, 52, 53, 55, 74 of 77 nemen en uitstappen bij de halte ‘Neude,’ daarvandaan is het nog 3 minuten lopen naar de Oudegracht 158.

Per auto naar de Winkel van Sinkel

Uw auto kunt u parkeren in de Parkeergarage Springweg, La Vie, Paardenveld of Hoog Catharijne. Deze liggen op maximaal 10 minuten afstand van de Oudegracht 158, de Winkel van Sinkel.

P&R Utrecht

Rondom de stad en handig gelegen in de directe omgeving van de snelwegen A2 en A12, vindt u de drie P+R-locaties van de gemeente Utrecht. U parkeert hier uw auto gemakkelijk en voordelig. Vanaf de P+R locatie reist u snel met de bus, tram of OV-fiets naar de binnenstad.

  • P+R Leidsche Rijn Centrum: Nabij station Utrecht Leidsche Rijn, bereikbaar via A2.
  • P+R Papendorp: Aan de voet van de Prins Clausbrug, bereikbaar via de A12.
  • P+R Westraven: Ten zuiden van Utrecht, direct aan de A12.
  • P+R De Uithof: Ten oosten van de stad, bij de A28.